twoheartsinone

Alla inlägg under november 2010

Av Ulrika Edqvist - 25 november 2010 14:40

Sådär då har vi kommit hem efter att ha åkt lite pulka,först tänkte vi åka lite i pulkabacken som finns här utanför oss. Men det var över en meter pudersnö så pulkan drunknade i snön. Så då fick vi gå runt med pulkan ist så Lizette fick åka lite pulka iaf:)


Lizen tyckte det var kul att åka pulka,iaf när man sprang med pulkan. men det är ju så satans halt ute så vi våga inte springa allt för mycket (då hade någon av oss ramlat & brutit benet antagligen) Annars satt hon mest i pulkan och kollade runt och såg lite skeptisk ut.

  

Hmm vet inte riktigt om jag tycker det är kul eller inte att åka pulka.

 

  


Lizette ser en aningen skeptisk ut  

 

Lägger ut lite fler bilder senare,tar sån tid nu. Verkar vara nå knas med bloggen.


Nu ska jag gå och pussa på min busunge som springer runt och busar  




Av Ulrika Edqvist - 25 november 2010 13:29

Hallå


Idag har jag och Christian haft en liten frukost dejt på fiket. ska strax bölsa på mig kläder för att hämta Lizette på dagis. Sen ska vi ut i snön och åka lite pulka, kameran är laddad så den får följa med ut:)


Blir nog inte ute så jätte länge då snön vräker ner. Har beställt nya vinterskor till mig & Chrille nu. Så när dom kommer kan vi ara ute länge & busa i snön:)


Hoppas ni alla har en bra torsdag.


Bloggar mer senare & lägger upp bilder från pulka åket.


Kram

Av Ulrika Edqvist - 24 november 2010 23:46

God kväll


Nyduschad och ska strax gå och lägga mig,men tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg först.


Imorgon är det planerat att jag och älsklingen ska gå och äta frukost på cafét efter Lizen blivit lämnad på dagis. Mysigt att vi får lite mer egentid ihop. Efter det går vi och handlar lite,ska köpa en pulka till Lizen om det finns några kvar.

Sen blir det väl hem och städa lite som vanligt. Tycker inte jag gör annat än att plocka undan leksaker & saker som busungen dragit fram. Men det ska tydligen vara så när man har barn har jag hört  


Får se om det blir lite att baka imorgon också. Sen hämta Lizen på dagis & då ska vi inviga pulkan om det nu finns några kvar på Ica vill säga.


Ne nu ska jag torka håret och sen krypa ner hos gubben min som redan sover.


Ska försöka komma ihåg kameran imorgon så vi kan ta lite bilder när vi busar i snön=)


Natti natti




Av Ulrika Edqvist - 24 november 2010 16:59

Onsdag kväll och precis en månad kvar till julafton. Måste säga att jag inte direkt har sån jättestor julkänsla än. Den kommer väl att komma lite smygandes antar jag  


Förra julen var ju Lizette bara ca 8månader,så för henne var det ju inte en sån stor sak det här med julen. Och dessutom så hade hon feber & var dunderförkyld. Så vi firade inte julen så jätte mycket utan hade en lugn och mysig julafton bara vi tre här hemma. På kvällen kom Lizens morfar och hans sambo med lite julklappar och myste.


Så hoppas att vi klarar oss från sjukdommar denna julen så vi kan fira lite mera nu när hon blivit äldre. Ska bli kul att se hur hon reagerar på jultomten   


Ska beställa en utav Lizens julklappar ikväll,blir en leksaksugn/spis med hyllplan till. Har märkt att hon älskar sin kompis Novas leksaksugn & gillar att pyssla med det. Så nu ska hon få eget som hon kan leka med.


Ne nu ska vi snart äta här,slänger in lite bilder från julen förra året.

  


  

En väldigt trött & febrig tös som somnade sittandes i pappas famn.



Här är hon lite piggare efter att ha öppnat julklappar. Inviger sin gåstol från morfar och hans sambo.


ne nu blir det lite mat.


Over and out


Ullis  

Av Ulrika Edqvist - 23 november 2010 22:36

God kväll.


Nu har älsklingen fixat min design,tack snälla snälla älskling! Ska bara ändra profilbilden sen så är jag nog nöjd  


Så ska bara klura ut vad jag ska ha för profilbild,fixar det imorgon tror jag.


Haft en mysig kväll, efter jag badat Lizen så nattade C henne och gav henne välling. Ikväll somnade hon i god tid. men lagom till att desperata hemmafruarna precis hade börjat vaknade hon och grät hysteriskt Usch stackars liten måste ha drömt en otäck mardröm. Men iaf efter ett tag lugnade hon ner sig när hon fick ligga i min famn. Så ikväll fick jag sällskap när jag såg på mina serier. Så mysigt att ha henne sovandes på bröstet. Nu sover hon gott i sin säng igen,hoppas fröken får sova gott utan fler otäcka mardrömmar. Är ju så hemskt att höra sitt barn gråta sådär hysteriskt,då skär det i mamma hjärtat.


  


En bild från dagen då vi förlovade oss. 4/6 2009

 

Jag älskar dig  

 

 

Ne nu ska jag kika igenom lite bloggar och sen gå och lägga mig.

 

Godnatt




Av Ulrika Edqvist - 23 november 2010 18:10

 


Lägger upp lite gamla bilder på min älsklingstjej  


   


Mammas Gofis:)



Avslutar med en bild från i sommras på mig & Lizen. Mamma älskar dig så mycket<3

 

Ne nu är det dags att bada Lizen & sen börja med kvällsrutinerna:)    

Av Ulrika Edqvist - 23 november 2010 15:49

Sådär då har jag fixat lite med bloggen,den får se ut så ett tag. Sen ska Christian få göra en helt egen design till bloggen så jag får en disign som ingen annan har  


Idag har dagen rullat på väldigt fort. Christian lämnade Lizette på dagis vid nio,efter det har vi handlat,tagit en fika tillsammans(vilket sällan händer utan dottern,så det var mysigt) städat undan lite och diskat undan. Sen var det dags för mig att gå och hämta Lillhönan på dagis klockan två. (vi har henne på dagis 3dagar i veckan,sammanlagt 15timmar.) Och hon blir alltid så glad när man hämtar henne & ska kramas. Så kul att se hur mycket hon har utvecklats sen hon börjat på dagis, hon har vart ganska tidig med allt som tal,krypa & sånt. men efter hon började på dagis så babblar hon på som tusan(sen att man knappt förstår hälften ibland för det går så fort är en annan sak)  


Så gulligt att se hur hon och hennes kompisar leker, tydligen är hon väldigt omtyckt utav dom äldre barnen som vill leka med henne hela tiden. Kul att höra att allt går så bra. haha här skryter man om sin lilla sessa,men det får man göra ibland va?   



Ikväll är det desperata hemmafruar och couger town, till det blir det grönsaker och dipp som jag fick ett otroligt sug efter.


Bloggar mer ikväll eller imorgon,kanske även lägger ut lite bilder då.


Ha en mysig kväll.


Kram

Ullis

Av Ulrika Edqvist - 23 november 2010 12:53

Hej


Har nu beslutat mig för att börja blogga igen. Är lite ringrostig och bloggen måste göras i ordning. Men det kan nog bli bra till slut, om jag bara kommer överfund med hur denna siddan funkar  


Så hoppas ni har lite överseende med hur bloggen ser ut nu i början innan jag kommer till rätta.


Har försökt lägga upp en bild på mig & Lizette( min dotter på 1,5år. Mer om henne & vardagen kommer senare.) Men verkar inte funka.


Ne nu lär jag städa unad lite här hemma innan jag ska hämta busungen på dagis. Ska försöka fixa lite med bloggen ikväll.


Ha en fin dag!


Over and out


Ullis

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards