twoheartsinone

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Ulrika Edqvist - 25 januari 2011 18:55

God kväll!


Tisdag kväll och vi har hunnit med en massa idag. Lizen var på dagis från 9.00-14.00 och under den tiden shoppade vi lite,städade och fixade ordning här hemma. Sambon handlade en del till kylskåpet också.


Det var utförsäljning så vi fick med oss en hel del hem idag:) En stor lila rya matta till vardagsrummet som hade kostat ca 1400kr men som vi köpte för 690kr FYND!!


Ett rosa överkast till vår säng och två prydnads kuddar till sängen.  Ett lakan,4 vita örngott(19kr styck) fynd!


Sen köpte jag en lång tjock grå kofta som kostade 200kr ist för 500kr FYND! Två par snygga boxertrosor, en tunn grön kofta (minns inte vad den kostade men har för mig att den kostade ca 150kr) Ett par ljuslila mjukis byxor för 69kr FYND! Jag som älskar mjukis byxor till kvällen. Tror det var allt jag köpte. Sen köpte sambon fyra plagg också. 


Tänkte ta kort på allt nu,men hittade inte på kameran (allt försvinner här hemma!!) men lovar att försöka leta reda på kameran så jag kan fota allt imorgon:)


Beställde även lite fina underkläder idag,hoppas dom hinner komma innan helgen. Barnvakt lördag till söndag. massa mys<3


Imorgon ska jag åka in till Göteborg, måste in till skolan en sväng. Ska Bl.a köpa en bok och sen måste jag prata med läraren om att jag ska stryka två kurser från första terminen. Har redan läst dom när jag gick barn & fritid & då får man inte läsa dom igen. men hade bra betyg i dom kurserna så det gör mig inget. Bara skönt att man kan stryka sånt man redan läst & på så sätt minska plugg tiden:)


Nu pågår nattningen här hemma och ikväll ska jag nog färga håret tänkte jag. Blir djup kastanj. Hade nått liknande sist jag färgade också, hoppas det blir bra även denna gången:)


Hoppas allt är bra med er.


Ska försöka blogga lite oftare nu,vet att jag vart dålig på det.


Kram


Ovido - Quiz & Flashcards